Buitenschoolse opvang Lelystad

Uitdagende opvang in een sportieve omgeving

Sinds 2022 biedt RIANT kinderopvang ook buitenschoolse opvang aan in Lelystad. Dit doen wij o.a. voor de school De Toermalijn en IKC ’t Schrijverke.

Algemene Informatie

RIANT kinderopvang (RIANT) is hét adres voor leuke en uitdagende bso’s in Almere en Lelystad. In Lelystad kunnen de kinderen tussen de 4 en 13 jaar sporten of vrijzwemmen bij De Koploper in Lelystad.

Daarnaast bieden we ook voorschoolse opvang en opvang in vakantieweken.

Pedagogisch kader

Voor kinderen van de bso volgen wij het zogenaamde “Pedagogisch kader kindercentra 4-13 jaar”. Vanuit deze basis biedt ons kindercentrum leer- en ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor verschillen in ontwikkeling.

Professioneel

Bijzondere aandacht besteden we aan opleiding, training en begeleiding van de pedagogisch werkers. Alle pedagogisch werkers zijn in het bezit van een VVE-certificaat of in opleiding daarvoor. Een deel is hbo-opgeleid en observeren en coachen periodiek hun collega’s. Op deze manier kunnen we intern de kwaliteit bewaken.

Zomerkamp

Ieder jaar gaan we met een groot aantal kinderen van de bso een week op zomerkamp in Hoog Soeren. Het is ieder jaar weer een groot succes, met veel activiteiten overdag, een speurtocht ’s avonds en natuurlijk een bonte avond. Ieder jaar krijgt het zomerkamp een ander thema. 

Vind een locatie bij jou in de buurt

Legenda:

Loading...
OPEN
ALL

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Use my location to find the closest Service Provider near me

Description