Maak kennis met het team van RIANT!

Met een trots team van meer dan 200 collega’s bouwen we aan een hecht team waarin we nauw samenwerken. Maak kennis met ons team!
Directie RIANT kinderopvang Leo en Renate

De Directie

In 2011 zijn wij – Renate en Leo van Belzen – enthousiast gestart met onze allereerste locatie KinderCentrumAlmere De Boerderij (vanaf heden RIANT Mercuriusstraat genoemd). Onze droom was om een unieke plek te creëren, een kindercentrum. Een soort thuis weg van huis, een plek waar kinderen niet alleen kunnen spelen en leren maar ook vrienden kunnen maken. Een plek waar we opvang bieden als aanvulling op de gezinsopvoeding, zodat ouders de mogelijkheid hebben om werk en kinderen te combineren.

Al snel volgden meerdere kinderdagverblijven en ook locaties voor buitenschoolse opvang (bso) en hebben we niet alleen in Almere, maar ook in andere plaatsen zoals Lelystad en Laren vestigingen geopend. Bovendien hebben we plannen om in de komende jaren verder uit te breiden naar nieuwe locaties, waarmee we nog meer gemeenschappen willen omarmen.

Naamswijziging

Vanaf 2 april 2024 hebben wij onze bedrijfsnaam gewijzigd van KinderCentrumAlmere naar RIANT kinderopvang. Onze oude naam, KinderCentrumAlmere, heeft ons altijd met trots vertegenwoordigd, maar we hebben gemerkt dat deze naam niet langer de volledige reikwijdte van wie we zijn en waar we voor staan, omvat.

De toekomst van RIANT ziet er rooskleurig uit. We staan niet stil en zullen ons kwalitatief blijven ontwikkelen. We kijken er naar uit om jou en jouw kind(eren) binnenkort te mogen verwelkomen op één van onze locaties.

KCA is RIANT kinderopvang 2024
HRM manager RIANT Kayleigh Barnhorn

Team HRM

Het team van HRM bestaat uit twee medewerkers:
Voor onze nieuwe RIANT-talenten is het HRM team de eerste kennismaking met onze organisatie. Kayleigh & Yasmine ontvangen met veel enthousiasme nieuwe talenten en zijn altijd bereid om eventuele vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met hen op te nemen – ze kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Team Planning

Het team van onze afdeling planning bestaat uit drie medewerkers:

Maak kennis met ons fantastische planningsteam! We zijn er altijd voor je, klaar om al je vragen over contracten en de opvang van je kinderen te beantwoorden. Bij RIANT begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste keuzes te maken voor je gezin, en we willen je hierin graag ondersteunen. Of je nu meer wilt weten over onze contractopties, speciale regelingen, of gewoon wat geruststelling nodig hebt, we staan voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen – we helpen je graag verder!
Team planning RIANT
Team Pedagogiek RIANT

Team Pedagogiek

Het team van pedagogiek bestaat uit drie medewerkers:

Bovenstaand team vormt de ruggengraat van RIANT’s pedagogisch beleid. De één is actief betrokken bij het schrijven van beleidsrichtlijnen, de ander aan de implementatie ervan op de werkvloer. Deze gepassioneerde professionals dragen zorg voor zowel de kinderen als de pedagogisch medewerkers op locatie, waardoor een omgeving ontstaat die zowel plezierig als leerzaam is!

Marketing & Communicatie

Jacolien-Kidane Damhof is werkzaam bij RIANT kinderopvang als Marketing & Communicatie adviseur. 

Marketing en communicatie adviseur RIANT

Facilitair

Alle facilitaire zaken worden met veel enthousiasme uitgevoerd door Vanessa van Tongeren

Team Locatiemanagers

Het team van locatiemanagers bestaat uit de volgende medewerkers:
Maak kennis met ons energieke team van locatiemanagers – de motor achter onze kinderopvanglocaties. Met passie en toewijding creëren zij een warme omgeving waar kinderen kunnen groeien en nieuwe talenten ontdekken. Hun diverse expertise zorgt voor unieke ervaringen op elke locatie. Van de ontwikkeling van kinderen tot het ondersteunen van medewerkers en ouders, ons team staat klaar om elke familie te verwelkomen en te ondersteunen.
Locatiemanagers RIANT kinderopvang