Buitenschoolse opvang Almere

Unieke opvang op sfeervolle locaties

Wij bieden unieke opvang op sfeervolle locaties met ruime buitenspeelplaatsen. Elke dag zijn er verse warme maaltijden uit onze eigen keuken. We werken met bijzonder gekwalificeerd personeel.

Algemene Informatie

RIANT kinderopvang (RIANT) is het adres voor leuke en uitdagende bso’s in Almere Poort (inclusief Duin).

Jouw kind wordt warm opgevangen op één van onze RIANT ingerichte locaties met een ruim aanbod aan spelmateriaal en activiteiten. Elke locatie heeft zo zijn eigen karakter, maar alle locaties dragen hetzelfde RIANTé-gevoel uit. Dit gevoel vertaalt zich in warm, uitdagend & professioneel met aandacht voor ieder kind.

 

Daarnaast bieden wij ook voorschoolseopvang (vso) op Bso Odysseestraat, Bso Slowakijehof en Bso Muiderzandweg aan.

Zomerkamp KCA Kindercentrumalmere
RIANT zomerkamp

Pedagogisch kader

Voor kinderen van de bso volgen wij het zogenaamde “Pedagogisch kader kindercentra 4-13 jaar”. Vanuit deze basis biedt ons kindercentrum leer- en ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor verschillen in ontwikkeling.

Professioneel

Bijzondere aandacht besteden we aan opleiding, training en begeleiding van de pedagogisch werkers. Alle pedagogisch werkers zijn in het bezit van een VVE-certificaat of in opleiding daarvoor. Een deel is hbo-opgeleid en observeren en coachen periodiek hun collega’s. Op deze manier kunnen we intern de kwaliteit bewaken.

Vind een locatie bij jou in de buurt

Legenda:

Loading...
OPEN
ALL

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Use my location to find the closest Service Provider near me

Description