Oudercommissie

RIANT kinderopvang heeft een actieve oudercommissie (OC) die op dit moment bestaat uit 6 leden. De oudercommissie vergadert minimaal 3 keer per jaar. Meestal is de directie voor de vergadering beschikbaar om allerlei ontwikkelingen toe te lichten of vooraf gestelde vragen te beantwoorden. De oudercommissie vertegenwoordigt alle ouders van RIANT.

Shanna Luitingh

Mijn naam is Shanna Luitingh en heb samen met mijn man Benno 2 kinderen, Tomas van 6 jaar en Yara van 3. Tomas is vanaf 4 maanden oud gestart bij De Boerderij en gaat inmiddels naar school. Yara zit inmiddels bij de biggetjes dus nadert al het eindstation van De Boerderij. Wij wonen in Literatuurwijk maar zijn zo blij met De Boerderij dat we dat stukje graag rijden.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Ik ben bij de Oudercommissie gegaan omdat ik dacht vanuit mijn achtergrond mee te kunnen denken over de organisatie en mijn kennis te kunnen delen. Ik vind het in ieder geval een fijne manier om, samen met de oudercommissie, mee te kunnen denken en bij te kunnen dragen aan een nog fijnere opvang voor de kinderen.

Christina Muntslag

Mijn naam is Christina Muntslag en ben getrouwd met Roquillo. Wij hebben samen 2 kinderen: Yara (2) en Jairo (4). Onze dochter Yara gaat sinds vorig jaar naar De Boerderij. Zij heeft het daar erg naar haar zin.

Mijn betrokkenheid bij de oudercommissie komt voort, omdat ik graag meer betrokken wil zijn bij de opvang van onze dochter. Ik wil graag haar belangen behartigen, maar ook voorzien in de behoeftes van ouders en verzorgers. De oudercommissie is een mooie manier om de stem van ouders te kunnen laten horen. Samen streven we naar het waarborgen en het verbeteren van de kwaliteit van RIANT kinderopvang.

Eric van Bree

Ik stel mij graag even voor aan jullie. Mijn naam is Eric van Bree, 47 jaar en ik ben sinds eind 2016 lid van de oudercommissie (OC) van het RIANT kinderopvang. Ik ben getrouwd met Ellen en samen hebben we een mooie zoon Noah van bijna 6 jaar, die zich alweer 5 jaar op RIANT van locatie RIANT Mercuriusstraat (voorheen de Boerderij) tot aan locatie RIANT Odysseestraat (voorheen de Hooiberg) iedere keer prima vermaakt.

Ik ben lid van het OC team geworden omdat de doelstellingen mij erg aanspreken. De actuele belangen van al onze kinderen behartigen, de communicatie tussen directie en de ouders bevorderen en het actief (soms ongevraagd) adviseren in kwaliteitsverbetering en andere beleidszaken. De ervaringen die ik tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden als Plant Manager in de metaaltechnologie heb opgedaan komen hier prima van pas. Door te fungeren als aanspreekpunt voor de ouders, dit samen met het team helder te communiceren aan de directie en vervolgens weer terug te koppelen kunnen we met z’n allen er een nog leukere opvang van maken.

Hebben jullie vragen, opmerkingen of suggesties, spreek ons eens aan! Mailen mag natuurlijk ook: oudercommissie@riantkinderopvang.nl

Graag een keer tot ziens!

Nathelie-Chloe Brenyah

Mijn naam is Nathelie-Chloe Brenyah, en ik ben gehuwd met Yaw. Wij hebben samen drie kinderen (Elijah-Jeshrun, Eliana-Joy en Zariah-Lois).

Mijn betrokkenheid bij de oudercommissie komt voort uit mijn wens om niet alleen de belangen van onze kinderen te behartigen, maar ook de behoeften en zorgen van ouders/verzorgers. Samen streven we naar een ondersteunende en betrokken gemeenschap, waarin iedere ouder/verzorger een stem heeft in het vormgeven van een positieve schoolervaring voor onze kinderen.

Florence Mulder-Vollmer

Mijn naam is Florence Mulder-Vollmer en ik ben samen met mijn man Niki ouders van onze zoon Fox (5). Fox gaat sinds hij 13 weken oud is al drie dagen per week naar RIANT kinderopvang. De eerste twee jaar op RIANT Mercuriusstraat en vanaf 2,5 jarige leeftijd, ging hij naar RIANT Muiderzandweg. Inmiddels zit hij op de basisschool en mag hij drie dagen in de week naar de bso. Op dit moment gaat hij naar de theater- en kleutersport bso en daarnaast ook één dag naar RIANT Odysseestraat.

Ik heb mij bij de oudercommissie aangesloten omdat ik graag het belang van onze kinderen wil behartigen. Mijn motto is dat je best kritisch mag zijn maar dat je dan ook moet proberen om het te verbeteren. Kwaliteit en oog voor het individuele kind zijn voor mij de belangrijkste punten om je als kinderopvang te onderscheiden. Het zou fijn zijn als ik met mijn positief kritische blik eraan bij kan dragen om RIANT een fijne omgeving te laten zijn die kinderen nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen.

Ik nodig ouders dan ook graag uit om mij aan te spreken om ervaringen met mij te delen of verbeterpunten aan te dragen.

Nanda Verhoeven

Ik ben Nanda Verhoeven (39) en vorm een samengesteld gezin met mijn vriend John. Samen zijn wij de ouders van Jaclyn (5) en Nathan (bijna 4), heb ik nog een zoon van 20 en heeft John nog twee zonen van 8 en 10.

De twee jongsten zijn vanaf baby naar RIANT Mercuriusstraat gegaan, en zitten inmiddels allebei op bso RIANT Odysseestraat en Kleutersport. Nathan heeft zijn plekje gevonden bij de nieuwe locatie van RIANT Muiderzandweg.

Ik zit nu een jaar in de oudercommissie en ik vind het een mooie manier om de stem van de ouders te kunnen laten horen. Wij krijgen niet altijd alles voor elkaar, maar zetten ons er zeker voor in. Wij delen onze ervaringen en hetgeen wij van andere ouders te horen krijgen met RIANT. Zo proberen we tot tot de best mogelijke opvang voor al onze kinderen te komen.

Contact opnemen met de oudercommissie

Wil je in contact komen met de oudercommissie van RIANT kinderopvang? Dan kan je naast persoonlijk contact, mailen naar oudercommissie@riantkinderopvang.nl of gebruik maken van onderstaand formulier.