Missie & visie

Wij staan als RIANT kinderopvang vooral bekend om onze avontuurlijke aanpak in de kinderopvang, waarbij we een breed scala aan activiteiten aanbieden zoals sport, entertainment, outdoor en vrijzwemmen. Deze activiteiten stimuleren niet alleen het plezier van de kinderen, maar ook hun leerproces en bereiden hen voor op de uitdagingen die ze later in het leven zullen tegenkomen.

We zijn er trots op dat we niet alleen bekend staan om onze vernieuwende aanpak in de kinderopvang, maar ook om onze reputatie als werkgever. Met een hecht team van 250 medewerkers verdeeld over 8 bloeiende locaties, bieden we een stimulerende werkomgeving waarin groei en ontwikkeling worden aangemoedigd. Onze organisatie staat bekend om haar betrokkenheid bij het welzijn van zowel kinderen als medewerkers. We streven ernaar om een cultuur te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt.

Wij geloven in het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur, waarbij diversiteit wordt omarmd en iedereen de kans krijgt om zijn of haar talenten te ontplooien. We willen graag een hechte en warme gemeenschap vormen, waarin medewerkers zich gesteund voelen door hun collega’s en leidinggevenden.