Volg je kindje overal via ons Ouderportaal Konnect!

Ouderportaal Konnect Riant kinderopvang

Deel dit bericht

Beleef de dag van je kind mee, waar je ook bent!

Met onze Ouderapp Konnect ben je altijd verbonden met de opvang van je kind. Ontdek de vele voordelen:

Ouderapp Highlights:

  • Altijd op de hoogte: Krijg real-time updates over de dag van je kind.
  • Digitale dagboekjes: Volg de groei en avonturen van je kind op de voet.
  • Directe foto’s: Ontvang schattige foto’s direct op je telefoon.
  • Berichten versturen en ontvangen: Communiceer gemakkelijk met de opvang.
  • Actueel nieuws: Blijf geïnformeerd over het laatste nieuws.
  • Nieuwsbrieven: Elk kwartaal sturen wij een nieuwsbrief uit met handige en leuke weetjes over RIANT kinderopvang.
  • Kostenoverzicht: In de Ouderapp vind je de maandelijkse facturen voor de kinderopvang en je jaaropgave.
  • Meldingen van afwezigheid: Geef eenvoudig door als je kind ziek is of op vakantie gaat.

Wij geloven in persoonlijk contact met ouders. Onze app is er om dit contact aan te vullen, niet te vervangen. Meer momenten van verbinding, speciaal voor jou! 🌟

Blijf verbonden met de belevenissen van je kind

Met onze ouderapp blijf je altijd op de hoogte van wat je kind beleeft bij RIANT kinderopvang. Via foto’s krijg je een kijkje in de dagelijkse avonturen en speciale momenten van je kind. Deze foto’s worden soms ook gedeeld met de ouders van de andere kinderen die ook op de foto staan, maar je ziet vooral de foto’s van je eigen kind.

Download en bewaar waardevolle herinneringen

Een van de voordelen van onze ouderapp is de mogelijkheid om leuke foto’s een ‘hartje’ te geven en te downloaden. Zo kun je deze kostbare momenten opslaan en later nog eens terugkijken. We vragen ouders om zorgvuldig en respectvol om te gaan met deze foto’s, vooral als er andere kinderen op staan. Het is belangrijk om te beseffen dat andere ouders bezwaar kunnen hebben tegen het ongewenst delen van foto’s van hun kinderen.

Privacy en veiligheid voorop

De Ouderapp Konnect heeft geen koppelingen naar sociale media. Dit betekent dat je foto’s niet direct kunt delen op platforms zoals Instagram en Facebook. Deze keuze is bewust gemaakt voor het team van Konnect om de privacy en veiligheid van alle kinderen te waarborgen. We moedigen ouders aan om de foto’s binnen de app te houden en deze niet zonder toestemming openbaar te maken.

Integere gebruikers van de Ouderapp

We vertrouwen erop dat ouders integer omgaan met de foto’s die ze ontvangen. Het is een gedeelde verantwoordelijkheid om de privacy van alle kinderen te respecteren. Deel foto’s van andere kinderen niet zonder uitdrukkelijke toestemming van hun ouders. Zo zorgen we samen voor een veilige en vertrouwde omgeving voor iedereen.

Geniet van de kleine momenten

De ouderapp biedt een prachtige manier om betrokken te blijven bij het leven van je kind, zelfs wanneer je niet fysiek aanwezig kunt zijn. Geniet van de foto’s, volg de avonturen en ervaar de groei van je kind door de ogen van de opvang. Zo blijf je altijd verbonden, ongeacht waar je bent.

Afwezigheid makkelijk doorgeven

Als je kind niet naar de opvang kan komen vanwege ziekte, vakantie of een andere reden, kun je dit eenvoudig via de ouderapp doorgeven. De pedagogisch medewerkers van de groep ontvangen de melding direct en zijn zo op de hoogte van de afwezigheid van je kind. Dit bespaart je tijd omdat je niet hoeft te mailen of bellen.

Handige Informatie over Afwezigheid

  • Planning: Je kunt de afwezigheid van je kind tot wel 52 weken van tevoren doorgeven.
  • Facturering: Het doorgeven van afwezigheid heeft geen invloed op de factuur; de kosten blijven ongewijzigd.

Deze functies maken het beheer van de opvangdagen van je kind nog gemakkelijker en efficiënter.

Heb je leuke vakantieplannen of ga je dagjes weg?                                                      Dan vragen wij de ouder altijd om je kind alvast afgemelden via het Ouderportaal.

Ook onze pedagogische medewerkers zullen je dit met regelmaat vragen, vooral vlak voor de vakantieperiode. En dat doen we niet voor niets. Touda Henry, manager planning & administratie, legt uit waarom.  “De zomer is een periode waarin iedereen graag wat extra vrije tijd heeft. Dat geldt ook voor onze medewerkers”, gaat Touda van start. “Het komt ’s zomers vaak voor dat medewerkers ingeroosterd worden, terwijl op de dag zelf een heleboel kinderen niet aanwezig zijn. Dat is natuurlijk jammer voor de betreffende medewerker die graag vrij had willen zijn, maar vanwege de planning geen verlof op kon nemen. Om die reden is het ontzettend fijn als kinderen tijdig afgemeld worden in Konnect”.

Kom in contact

Heb je een vraag over het ouderportaal Konnect? Laat het ons dan gerust weten. Neem contact op met onze planning.

Telnr: 036 – 3030 5000

E-mail: planning@riantkinderopvang.nl

Overig nieuws