RIANT Muiderzandweg

Erg trots zijn wij op onze locatie RIANT Muiderzandweg in Muiderduin. Prachtig van binnen en heerlijk buiten in een bosrijke omgeving en dicht bij het strand. Een fantastische plek voor kinderen tussen de 0 en 6 jaar.

Hoi, ik ben Kim Hersi

Locatiemanager van RIANT Muiderzandweg

Als locatiemanager ben ik onderdeel van het team. Ik ben dan ook regelmatig op de groepen te vinden.

Contactgegevens

Algemene informatie

In Duin (onderdeel van Almere Poort) is onze locatie RIANT Muiderzandweg geopend. In een boomrijk gebied is een prachtig kinderdagverblijf (kdv) en buitenschoolse opvang (bso) ontstaan op een duurzaam gebouwde locatie. Daar vinden ouders kwalitatieve en professionele opvang voor hun kind(eren) met persoonlijke aandacht voor ieder kind in een gezellige sfeer.

RIANT Muiderzandweg heeft een nauwe samenwerking met de basisschool De Zeeraket (ASG). Dat vind je ook terug in de werkwijze van beide, zoals de gezamenlijke opening en sluiting van themaweken. Daarnaast handelt het kindcentrum ook volgens het gedachtegoed van Stephan Covey (zie ook www.dezeeraket.asg-almere.nl).

Groepen

De Omgeving

Samen met de basisschool en de sportzaal vormen de gebouwen een fraaie compositie, opgaand in de omgeving. Het Kindcentrum is duurzaam gebouwd met veel natuurlijke materialen. Daarnaast is het een ‘fris’ gebouw. Dit betekent een laag energiegebruik en een gezond binnenmilieu voor wat betreft luchtkwaliteit, temperatuur, comfort, licht en geluid. Er is gekozen voor mooie materialen in natuurlijke kleuren, passend bij de bosrijke strandomgeving. Buiten is een omheinde speelruimte, waar de kinderen kunnen genieten van verschillende speeltoestellen en het ook prima is om lekker met modder te spelen of in plassen te springen. Ook de tuin is ingericht met natuurlijke materialen.

Buitenschoolse Opvang

Voor de 4 tot 7 jarigen bieden wij ook buitenschoolse opvang (bso) aan voor de kinderen die ook naar De Zeeraket school gaan. Dat maakt de overstap van het kdv naar school en bso wat makkelijker.