Bso Slowakijehof

Op onze buitenschoolse opvang (bso) draait het in de eerste plaats om de kinderen. Hun welzijn staat voorop! Ze hebben de hele dag op school gezeten en zijn toe aan ontspanning.

Hoi, ik ben Nicole Holdorp

Locatiemanager van IKC De Duinvlinder

Binnen ons team draagt iedereen zijn steentje bij aan de ontwikkeling van ons mooie en bruisende kindercentrum.

Contactgegevens

Algemene informatie

De kinderen van basisschool De Duinvlinder kunnen na school worden opgevangen bij bso Slowakijehof (of op één van onze thema bso’s). Bso De Duinvlinder werkt nauw samen met de basisschool. De begeleiders hebben goed contact met de leerkrachten en kennen over het algemeen alle kinderen van de school. Dat maakt dat de lijnen tussen school en bso kort zijn en kinderen zich snel thuis voelen. Hier kunnen ze fijn spelen in een veilige en gezellige omgeving.

In de sfeervolle twee ruimtes van de bso is meer dan voldoende spelmateriaal aanwezig, zoals spelletjes, een poppenhuis of een voetbalspel. Je even terugtrekken in een hoekje met een boek, kan natuurlijk ook. De kinderen kunnen daarnaast ook goed buiten spelen op het schoolplein.

Ook bieden wij alle dagen van de week (kleuter) sport aan. 

Bij bso Slowakijehof wordt zowel voorschoolse als naschoolse opvang aangeboden.

Nieuwe locatie eind 2024

Bso Slowakijehof is nu nog gevestigd in het Europakwartier, maar zal eind 2024 verhuizen naar een nieuw gebouwde locatie in Almere Duin (achter jachthaven Marina). Op deze locatie zal basisschool De Duinvlinder zich ook vestigen. Daar maken de bso kinderen o.a. gebruik van de ruime nieuwe gymzaal van De Duinvlinder school. Daarnaast liggen de thema bso’s in Duin vlakbij, zoals Koken & Bakken, Outdoor, Handvaardigheid & Techniek en Muscial. 

Extra informatie

Het verblijf, eten en drinken, uitjes en activiteiten kun je afnemen met je standaard bso uren, welke je kan aanvullen met vakantietegoed of door betaling achteraf per factuur. We rekenen in totaal 11 uur per dag x 5 dagen (ma t/m vrij). Zoals je gewend bent van ons. Wij maken op verzoek graag een berekening voor je!