Bso Entertainment

Lekker bewegen op muziek en zo je expressie uiten. Dansen is niet alleen plezier voor twee, nee, het dansen in groepsverband stimuleert de kinderen en is heerlijk ontspannend tegelijkertijd.

Hoi, ik ben Rick van Gijzel

Manager bso Almere en Lelystad

Van vrij zwemmen tot dansen en van outdoor tot koken; samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat kinderen zich geen moment vervelen.

Contactgegevens

Algemene informatie

Sinds de start van bso Entertainment in november 2020, is het snel uitgegroeid tot één van onze populairste thema bso’s. Met elkaar leren de kinderen kennismaken met verschillende danssoorten, zoals Streetdance, Jazzballet, Zumba maar ook Salsa en African dance. Al bewegend, leren ze hun expressie te uiten en werken ze aan een korte dansvoorstelling. Als ze vervolgens met plezier een ‘optreden’ geven, heeft het zelfvertrouwen een behoorlijke boost gekregen.

Praktische informatie

Aangeboden op: maandag tot en met donderdag bij Buurtcentrum Amerika (kijk voor de leeftijdsindeling op het overzicht thema bso’s). Op vrijdag wordt een combinatie aangeboden met de kinderen van de bso Theater op De Hooiberg.

Benodigdheden: makkelijk zittende (sport-)kleding en sportschoenen.

Begeleiding

De docente heeft veel danservaring, bedenkt de verschillende danspassen en begeleidt de kinderen met groot enthousiasme. Ze wordt ondersteund door een pedagogisch medewerker en eventueel een stagiaire.

De Omgeving

De dans bso wordt gegeven in een ruimte waar spiegels hangen. Zo kunnen de kinderen de bewegingen van de docente goed volgen, maar leren ze ook naar zichzelf en hun vorderingen te kijken. De muziek die via een professionele geluidsinstallatie te horen is, zorgt voor een extra stimulans om vrij te bewegen.

Extra informatie

Het verblijf, eten en drinken, uitjes en activiteiten kun je afnemen met je standaard bso uren, welke je kan aanvullen met vakantietegoed of door betaling achteraf per factuur. We rekenen in totaal 11 uur per dag x 5 dagen (ma t/m vrij). Zoals je gewend bent van ons. Wij maken op verzoek graag een berekening voor je!