Bso Kleutersport

Lekker bewegen onder professionele begeleiding voor kinderen van 4-6 jaar!

Ontdekken dat sport leuk is en dat er zoveel verschillende sporten zijn, waar je ook nog eens heerlijk je energie in kwijt kan.

Hoi, ik ben Rick van Gijzel

Manager bso Almere en Lelystad

Van vrijzwemmen tot dansen en van outdoor tot koken; samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat de kinderen zich geen moment vervelen.

Contactgegevens

Algemene informatie

RIANT kinderopvang heeft met de bso Kleutersport tot doel kinderen onder professionele begeleiding te laten bewegen en een basis te leggen voor een verdere sportieve ontwikkeling. Het uiteindelijke doel is dat kinderen meer zelfvertrouwen en zelfbeheersing krijgen en zelfstandiger worden; ‘lekker in hun vel zitten’.

Praktische informatie

Begeleiding

De begeleider is een bekwame sportdocent. Hij of zij coördineert de sportactiviteiten en wordt ondersteund door een pedagogisch medewerker en eventueel een stagiaire.
Kleutersport RIANT kinderopvang
RIANT sportzaal De Duinvlinder school Almere

De Omgeving

We sporten met de kinderen in diverse gymzalen in Almere Poort. Zo sporten we in de sportzaal van de Muiderzandweg, in de sportzaal op de Nederlandstraat, in de sportzaal van de nieuwe Duinvlinder school en op de Slowakijehof. Er is voldoende uitdaging in de aanwezige materialen om een sportieve en gezellige middag te hebben. Zomers wordt ook regelmatig buiten gesport, bijvoorbeeld in het Cascadepark.

Extra informatie

’s Middags begeleiden we de kinderen van school naar de bso (nso). Onze pedagogische medewerkers staan in duidelijk herkenbare RIANT-kleding op het schoolplein en zorgen ervoor dat ze elk kind meenemen. 

Voor hun veiligheid en herkenbaarheid, krijgen de kinderen op het schoolplein een hesje van RIANT aan. Daarna brengen onze pedagogische medewerkers ze naar de betreffende thema bso. Daar is het tijd om eerst wat te drinken en te eten om vervolgens lekker aan de slag te gaan met wat voor hen op het programma staat. De middag wordt afgesloten met een gezamenlijke warme maaltijd. En dan is het nog even gezellig spelen totdat ze weer naar huis gaan.