Bso Kleutersport

Lekker bewegen onder professionele begeleiding voor kinderen van 4-6 jaar!

Ontdekken dat sport leuk is en dat er zoveel verschillende sporten zijn, waar je ook nog eens heerlijk je energie in kwijt kan.

Hoi, ik ben Rick van Gijzel

Manager bso Almere en Lelystad

Van vrij zwemmen tot dansen en van outdoor tot koken; samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat kinderen zich geen moment vervelen.

Contactgegevens

Algemene informatie

RIANT kinderopvang heeft met de bso Kleutersport tot doel kinderen onder professionele begeleiding te laten bewegen en een basis te leggen voor een verdere sportieve ontwikkeling. Het uiteindelijke doel is dat kinderen meer zelfvertrouwen en zelfbeheersing krijgen en zelfstandiger worden; ‘lekker in hun vel zitten’.

Praktische informatie

Begeleiding

De begeleider is een bekwame sportdocent. Hij of zij coördineert de sportactiviteiten en wordt ondersteund door een pedagogisch medewerker en eventueel een stagiaire.

De Omgeving

De speelomgeving is de sportzaal van De Europaschool (en op vrijdag in buurtcentrum Amerika). Er is voldoende uitdaging in de aanwezige materialen om een sportieve en gezellige middag te hebben. Zomers wordt ook regelmatig buiten gesport, bijvoorbeeld in het Cascadepark.

Extra informatie

Het verblijf, eten en drinken, uitjes en activiteiten kun je afnemen met je standaard bso uren, welke je kan aanvullen met vakantietegoed of door betaling achteraf per factuur. We rekenen in totaal 11 uur per dag x 5 dagen (ma t/m vrij). Zoals je gewend bent van ons. Wij maken op verzoek graag een berekening voor je!