Bso Zaalvoetbal

Kennismaken met het voetballen en spelplezier staan bij bso Zaalvoetbal centraal.

Maar ook het ontwikkelen van speltechniek heeft ruim aandacht.

Hoi, ik ben Rick van Gijzel

Manager bso Almere en Lelystad

Van vrij zwemmen tot dansen en van outdoor tot koken; samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat kinderen zich geen moment vervelen.

Contactgegevens

Algemene informatie

Optimaal voetbalplezier en de ontwikkeling van technieken bij 5 t/m 12 jarigen kan het beste bereikt worden met kleine veldjes en mini-partijtjes, die leiden tot meer balcontacten, samenspelen, dribbelen, schieten, passen en scoren! Het speelveld (zaal) en spel sluiten zo goed op de belevingswereld van het kind. Maar ook de ontwikkeling van samenwerken en het omgaan met het winnen of verliezen van een wedstrijd krijgen aandacht.

Praktische informatie

Aangeboden op: alle dagen

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Benodigdheden: sportschoenen voor zaal (geen zwarte zool) en sportkleding

Begeleiding en omgeving

De begeleider is een bekwame sportdocent of zaalvoetbaltrainer. Hij of zij coördineert de sportactiviteiten en wordt ondersteund door een pedagogisch medewerker en eventueel een stagiaire.

Bso Zaalvoetbal wordt in een sportzaal gegeven met een ruim aanbod aan spelmaterialen.

Extra informatie

Het verblijf, eten en drinken, uitjes en activiteiten kun je afnemen met je standaard bso uren, welke je kan aanvullen met vakantietegoed of door betaling achteraf per factuur. We rekenen in totaal 11 uur per dag x 5 dagen (ma t/m vrij). Zoals je gewend bent van ons. Wij maken op verzoek graag een berekening voor je!