Bso Sport

Lekker sporten onder professionele begeleiding!

Het beoefenen van sport en spel is niet alleen leuk maar ook leerzaam. Het sociale aspect is hierbij zeker zo belangrijk als de prestatie. Op de bso Sport krijgt dit allemaal aandacht.

Hoi, ik ben Rick van Gijzel

Manager bso Almere en Lelystad

Van vrij zwemmen tot dansen en van outdoor tot koken; samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat kinderen zich geen moment vervelen.

Contactgegevens

Algemene informatie

De Sport bso is voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar en wordt iedere dag georganiseerd. KCA heeft met de Sport bso tot doel de kinderen onder professionele begeleiding te laten bewegen en een basis te leggen voor hun verdere sportieve ontwikkeling.

Maar ook doelen als ontwikkelen van zelfvertrouwen, zelfbeheersing en zelfstandigheid spelen hierbij een rol. Daarnaast leren de kinderen samen te werken.

Praktische informatie

Aangeboden op: alle dagen

Leeftijd: van 6 tot 13 jaar

Benodigdheden: sportkleding en sportschoenen

Begeleiding en omgeving

De begeleider is een bekwame sportdocent. Hij of zij coördineert de sportactiviteiten en wordt ondersteund door een pedagogisch medewerker en eventueel een stagiaire.

Het sporten wordt aangeboden in een sportzaal waar alle benodigde materialen in grote verscheidenheid aanwezig zijn. Op mooie dagen zullen de kinderen ook regelmatig buiten sporten.

Extra informatie

Het verblijf, eten en drinken, uitjes en activiteiten kun je afnemen met je standaard bso uren, welke je kan aanvullen met vakantietegoed of door betaling achteraf per factuur. We rekenen in totaal 11 uur per dag x 5 dagen (ma t/m vrij). Zoals je gewend bent van ons. Wij maken op verzoek graag een berekening voor je!