Bso Sport

Lekker sporten onder professionele begeleiding!

Het beoefenen van sport en spel is niet alleen leuk maar ook leerzaam. Het sociale aspect is hierbij zeker net zo belangrijk als de prestatie. Op  Bso Sport krijgt dit allemaal aandacht.

Hoi, ik ben Rick van Gijzel

Manager bso Almere en Lelystad

Van vrijzwemmen tot dansen en van outdoor tot koken; samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat de kinderen zich geen moment vervelen.

Contactgegevens

Bso sport RIANT kinderopvang

Algemene informatie

Bso Sport is voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar en wordt iedere dag georganiseerd. RIANT heeft met bso Sport tot doel de kinderen onder professionele begeleiding te laten bewegen en een basis te leggen voor hun verdere sportieve ontwikkeling.

Maar ook doelen als ontwikkelen van zelfvertrouwen, zelfbeheersing en zelfstandigheid spelen hierbij een rol. Daarnaast leren de kinderen samen te werken.

Praktische informatie

  • Leeftijd: van 6 tot 13 jaar.
  • Aangeboden op: van maandag t/m vrijdag.
  • Benodigdheden: sportkleding en sportschoenen.
RIANT bso Kleutersport
Bso sport RIANT kinderopvang Almere en Lelystad

Begeleiding en omgeving

De begeleider is een bekwame sportdocent. Hij of zij coördineert de sportactiviteiten en wordt ondersteund door een pedagogisch medewerker en eventueel een stagiaire.

Het sporten wordt aangeboden in een sportzaal waar alle benodigde materialen in grote verscheidenheid aanwezig zijn. Op mooie dagen zullen de kinderen ook regelmatig buiten sporten.

Extra informatie

’s Middags begeleiden we de kinderen van school naar de bso (nso). Onze pedagogische medewerkers staan in duidelijk herkenbare RIANT-kleding op het schoolplein en zorgen ervoor dat ze elk kind meenemen. 

Voor hun veiligheid en herkenbaarheid, krijgen de kinderen op het schoolplein een hesje van RIANT aan. Daarna brengen onze pedagogische medewerkers ze naar de betreffende thema bso. Daar is het tijd om eerst wat te drinken en te eten om vervolgens lekker aan de slag te gaan met wat voor hen op het programma staat. De middag wordt afgesloten met een gezamenlijke warme maaltijd. En dan is het nog even gezellig spelen totdat ze weer naar huis gaan.