Bso Outdoor

Voor wie houdt van uitdaging, avontuur en niet bang is om nat of vies te worden, is onze Outdoor bso de perfecte after-school plek!

Hier beleef je als kind de tijd van je leven met activiteiten zoals mountainbiken, boogschieten en zeilen!

Hoi, ik ben Rick van Gijzel

Manager bso Almere en Lelystad

Van vrijzwemmen tot dansen en van outdoor tot koken; samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat de kinderen zich geen moment vervelen.

Contactgegevens

bso outdoor Almere RIANT kinderopvang

Algemene informatie

Als kinderen wat ouder worden, hebben ze meer behoefte aan uitdaging en avontuur op de bso. Bij de Outdoor bso zit dat helemaal goed! Elke week staat er een spannende activiteit op het programma, zoals mountainbiken, boogschieten of een bezoek aan het klimbos. In de zomer trekken we eropuit en gaan we het water op om te zeilen of suppen. Naast deze avonturen werken de kinderen hard aan teambuilding, ontwikkelen ze hun zelfvertrouwen en beleven ze samen ontzettend veel plezier.

Praktische informatie

  • Leeftijd: vanaf 8 jaar
  • Aangeboden op: maandag, dinsdag en donderdagen.
  • Benodigdheden: sportkleding en sportschoenen. Zwemdiploma A en B.
Bso outdoor Almere RIANT kinderopvang jongen op mountainbike
bso outdoor Almere RIANT kinderopvang

Begeleiding en omgeving

Onder begeleiding van sportdocenten gaan de kinderen op pad. De docenten dragen zorg voor het bedenken van uitdagende activiteiten en de aanwezigheid van de daarbij benodigde materialen. Uiteraard begeleiden ze waar nodig en zien ze toe op de veiligheid van de kinderen.

De activiteiten vinden over het algemeen buiten plaats, ook in de koudere en/of nattere maanden. Ze komen na afloop terug op hun ’thuishonk’ om met elkaar de middag af te sluiten met een warme maaltijd.

Extra informatie

’s Middags begeleiden we de kinderen van school naar de bso (nso). Onze pedagogische medewerkers staan in duidelijk herkenbare RIANT-kleding op het schoolplein en zorgen ervoor dat ze elk kind meenemen. 

Voor hun veiligheid en herkenbaarheid, krijgen de kinderen op het schoolplein een hesje van RIANT aan. Daarna brengen onze pedagogische medewerkers ze naar de betreffende thema bso. Daar is het tijd om eerst wat te drinken en te eten om vervolgens lekker aan de slag te gaan met wat voor hen op het programma staat. De middag wordt afgesloten met een gezamenlijke warme maaltijd. En dan is het nog even gezellig spelen totdat ze weer naar huis gaan.