Bso Outdoor

Voor wie houdt van uitdaging, avontuur en niet bang is om nat of vies te worden.

Die kinderen beleven de tijd van hun leven bij de Outdoor bso.

Hoi, ik ben Rick van Gijzel

Manager bso Almere en Lelystad

Van vrij zwemmen tot dansen en van outdoor tot koken; samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat kinderen zich geen moment vervelen.

Contactgegevens

Algemene informatie

Als kinderen wat ouder worden, willen ze meer uitdaging op de bso. Dat lukt prima bij de Outdoor bso. Er is iedere week een uitdagende activiteit, zoals mountainbiken, boogschieten of naar het klimbos. Zomers gaan ze ook het water op om bijvoorbeeld te zeilen of suppen. Daarnaast wordt hard gewerkt aan teambuilding, ontwikkelen ze hun zelfvertrouwen en hebben ze met elkaar veel plezier.

Praktische informatie

Aangeboden op : maan-, dins- en donderdagen

Leeftijd : vanaf 8 jaar

Benodigdheden: sportkleding en sportschoenen. Zwemdiploma A en B

Bso outdoor RIANT

Begeleiding en omgeving

Onder begeleiding van sportdocenten gaan de kinderen op pad. De docenten dragen zorg voor het bedenken van uitdagende activiteiten en de aanwezigheid van de daarbij benodigde materialen. Uiteraard begeleiden ze waar nodig en zien ze toe op de veiligheid van de kinderen.

De activiteiten vinden over het algemeen buiten plaats, ook in de koudere en/of nattere maanden. Ze komen na afloop terug op hun ’thuishonk’ om met elkaar de middag af te sluiten met een warme maaltijd.

Extra informatie

Het verblijf, eten en drinken, uitjes en activiteiten kun je afnemen met je standaard bso uren, welke je kan aanvullen met vakantietegoed of door betaling achteraf per factuur. We rekenen in totaal 11 uur per dag x 5 dagen (ma t/m vrij). Zoals je gewend bent van ons. Wij maken op verzoek graag een berekening voor je!