Bso Zwemmen

Lekker zwemmen onder professionele begeleiding!

Hoe leuk is dat! Samen met je vrienden of vriendinnen lekker na schooltijd naar het prachtige zwembad ‘De Biezem’ in Laren?

Hoi, ik ben Rick van Gijzel

Manager bso Almere en Lelystad

Van vrij zwemmen tot dansen en van outdoor tot koken; samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat kinderen zich geen moment vervelen.

Contactgegevens

Algemene informatie

Onder professionele begeleiding gaan de kinderen na school lekker vrij zwemmen in het recreatie bad, van de glijbaan af of met de stroomversnelling mee. Een gezellige middag vol lachen, waterpret en vrienden maken!

Met Bso vrijzwemmen willen we de kinderen onder professionele begeleiding zwemmend te laten bewegen en een basis te leggen voor verdere sportieve ontwikkeling. Spelend in het water krijgen ze meer zelfvertrouwen en ontwikkelen ze ook hun zwemtechnieken.

Praktische informatie

Aangeboden op: alle dagen

Leeftijd: vanaf 6 jaar en in het bezit van zwemdiploma A

Benodigdheden: zwemkleding, handdoek, douchegel en eventueel shampoo

Begeleiding en omgeving

Onze professionele zwembegeleiders houden zelf ook van water en zwemmen dus ook gewoon mee. Daarnaast houden ook de aanwezige badmeesters van zwembad De Biezem toezicht. De Biezem is een uitdagend zwembad met diverse attracties, zoals een lange glijbaan, whirlpool, stroomversnelling èn je kunt ook nogeens naar buiten zwemmen.

Extra informatie

Het verblijf, eten en drinken, uitjes en activiteiten kun je afnemen met je standaard bso uren, welke je kan aanvullen met vakantietegoed of door betaling achteraf per factuur. We rekenen in totaal 11 uur per dag x 5 dagen (ma t/m vrij). Zoals je gewend bent van ons. Wij maken op verzoek graag een berekening voor je!