Bso Odysseestraat

In een huiselijke omgeving gezellig spelen, ontdekken en vrienden maken. Maar ook de mogelijkheid om even niks te doen en je even terug te trekken. Lekker op jezelf! Dat kan hier als je tussen de 4 en 7 jaar oud bent.

Hoi, ik ben Rick van Gijzel

Manager bso Almere en Lelystad

Van vrij zwemmen tot dansen en van outdoor tot koken; samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat kinderen zich geen moment vervelen.

Contactgegevens

Algemene informatie

Bso Odysseestraat bevindt zich in een West-Friese boerderij waar wij in een huiselijke omgeving buitenschoolse opvang bieden voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar. Met buitenschoolse opvang bedoelen we de voorschoolse en naschoolse opvang.

Het begrip ‘boerderij’ hebben we niet alleen in de bouw verwezenlijkt maar ook in onze inrichting en het terrein om de boerderij. Naast het gebouw staat een traditionele hooiberg met daaromheen leuke speltoestellen.

De Omgeving

De kinderen zijn verdeeld in drie leeftijdsgroepen, te weten: De Veulens en De Kalfjes en de Pony’s. Iedere groep heeft zijn eigen ruimte met voldoende spelmateriaal om er met elkaar een gezellige middag van te maken. Ook gaan de kinderen iedere dag lekker buiten spelen. We hebben een tuin met bijvoorbeeld een grote schommel en trampoline. En op een mooie dag is het natuurlijk ook heerlijk om in het aangrenzende Cascadepark te spelen.

Extra informatie

Het verblijf, eten en drinken, uitjes en activiteiten kun je afnemen met je standaard bso uren, welke je kan aanvullen met vakantietegoed of door betaling achteraf per factuur. We rekenen in totaal 11 uur per dag x 5 dagen (ma t/m vrij). Zoals je gewend bent van ons. Wij maken op verzoek graag een berekening voor je!