Bso
Muiderzandweg

In een gezellige en veilige omgeving, rustig wennen aan de overstap naar school en bso. Dat bieden we aan de 4 tot 7 jarige leerlingen van basisschool De Zeeraket.

Hoi, ik ben Kim Hersi

Locatiemanager van RIANT Muiderzandweg

Als locatiemanager ben ik onderdeel van het team. Ik ben dan ook regelmatig op de groepen te vinden.

Contactgegevens

Algemene informatie

Kinderdagverblijf Muiderzandweg staat in een bosrijke omgeving in Muiderduin, vlakbij het strand. Het is een ideale omgeving voor kinderen om heerlijk te kunnen spelen.

Op de eerste etage zitten De Zwaardvissen in een grote ruimte voor kinderen ingericht om te kunnen spelen en ontdekken. Er wordt voldoende materiaal aangeboden om bijvoorbeeld een spelletje te doen of lekker in een hoekje te kruipen met een prentenboek.

Buiten is een mooie tuin aangelegd met natuurlijke materialen. De kinderen kunnen er glijden, schommelen of bij het waterspeeltoestel van alles ontdekken. Op een mooie zonnige dag behoort een bezoekje aan het strand ook tot de mogelijkheden.

Deze bso is bedoeld voor de 4, 5 en 6 jarige leerlingen van basisschool De Zeeraket.     Er zijn twee groepen:
– Zwaardvissen: 4 en 5 jarigen

De kinderen kunnen ook kiezen voor één van de thema bso’s. 

Sport bso

De kinderen die bij De Zeeraket op school zitten, kunnen ook naar de (kleuter)sport bso in de sportzaal van De Zeeraket. Onder leiding van een sportdocent maken de kinderen kennis met verschillende sporten en proberen we een levenslang enthousiasme voor sporten te creëren.

De (kleuter)sport bso wordt iedere dag aangeboden. De kinderen hebben om mee te kunnen doen sportkleding en -schoenen nodig.

Aan het einde van de middag eten de kinderen met elkaar een warme maaltijd in kinderdagverblijf Muiderzandweg.

Extra informatie

Het verblijf, eten en drinken, uitjes en activiteiten kun je afnemen met je standaard bso uren, welke je kan aanvullen met vakantietegoed of door betaling achteraf per factuur. We rekenen in totaal 11 uur per dag x 5 dagen (ma t/m vrij). Zoals je gewend bent van ons. Wij maken op verzoek graag een berekening voor je!