Bso Entertainment

Zingen, dansen en acteren; het komt allemaal bij elkaar op onze bso Entertainment.

Of je nu 6 jaar bent of al wat ouder, je mag hier al je talenten op jouw niveau laten zien en ontdekken.

Hoi, ik ben Rick van Gijzel

Manager bso Almere en Lelystad

Van vrijzwemmen tot dansen en van outdoor tot koken; samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat de kinderen zich geen moment vervelen.

Contactgegevens

Algemene informatie

Met bso Entertainment willen we de kinderen een dynamische en creatieve omgeving bieden waar ze na schooltijd kunnen ontspannen en plezier maken. Dit thema is speciaal ontwikkeld om de verbeeldingskracht van kinderen te prikkelen en hun talenten te ontwikkelen op het gebied van theater, muziek, dans, en andere vormen van entertainment.

Wat kun je verwachten van BSO Entertainment?

  • Workshops en activiteiten: We zullen regelmatig workshops en activiteiten organiseren waarbij kinderen kunnen kennismaken met verschillende vormen van entertainment, zoals toneelspelen, zang, dans en filmproductie.
  • Projecten en voorstellingen: Kinderen krijgen de kans om samen te werken aan projecten en aan het eind op te treden voor familie en vrienden, zodat ze hun talenten kunnen laten zien.
  • Creatieve ontwikkeling: Naast het plezier en de ontspanning, richten we ons ook op de persoonlijke en creatieve ontwikkeling van de kinderen, waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen en hun sociale vaardigheden verbeteren.

Onze professionele docente leert de kinderen spelenderwijs en ieder op zijn of haar eigen niveau kennismaken met muziek en dans uit bekende musicals. Er staat een rek met verkleedkleren om je helemaal in de rol te kunnen verplaatsen. Zo bouwen ze het vertrouwen op om iets te presenteren aan het publiek.

Praktische informatie

We bieden op twee locaties in Almere Poort Bso Entertainment aan. Op de Zeeduinweg in Duin en op de Duitslandstraat.

Aangeboden op:

  • maandag en woensdag: 6 tot en met 7 jaar
  • dinsdag en donderdag: 8+ jaar

Benodigdheden: makkelijk zittende kleding en sportschoenen

Begeleiding en omgeving

De docente heeft veel theater en danservaring, bedenkt de verschillende danspassen en begeleidt de kinderen met groot enthousiasme. De bso Entertainment beschikt over een grote ruimte, waar alle ruimte is om vrij te bewegen. Er is een professionele muziekinstallatie en ze hebben ook een synthesizer tot hun beschikking. Verder kunnen de kinderen aan tafel even iets anders doen, zoals het doen van een spelletje. Buiten kunnen de kinderen op locatie Zeeduinweg op het strand uitwaaien.

Extra informatie

’s Middags begeleiden we de kinderen van school naar de bso (nso). Onze pedagogische medewerkers staan in duidelijk herkenbare RIANT-kleding op het schoolplein en zorgen ervoor dat ze elk kind meenemen. 

Voor hun veiligheid en herkenbaarheid, krijgen de kinderen op het schoolplein een hesje van RIANT aan. Daarna brengen onze pedagogische medewerkers ze naar de betreffende thema bso. Daar is het tijd om eerst wat te drinken en te eten om vervolgens lekker aan de slag te gaan met wat voor hen op het programma staat. De middag wordt afgesloten met een gezamenlijke warme maaltijd. En dan is het nog even gezellig spelen totdat ze weer naar huis gaan.