Bso Marie Curielaan

Bso Marie Curielaan (in Nobelhorst) is een nieuwe locatie, waar wij buitenschoolse opvang aanbieden. Op alle dagen kunnen kinderen tussen de 4 en 13 jaar die op een school in Nobelhorst zitten gezellig met elkaar sporten. In de verdere toekomst zullen wij ons aanbod met verschillende thema bso’s uitbreiden.

Hoi, ik ben Rick van Gijzel

Manager bso Almere en Lelystad

Van vrij zwemmen tot dansen en van outdoor tot koken; samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat kinderen zich geen moment vervelen.

Contactgegevens

Algemene informatie

Vanuit IKC De Woudreus bieden wij buitenschoolse opvang aan. Het IKC is allereerst gestart in een noodvoorziening aan de Marie Curielaan. De verwachting is dat in de nabije toekomst een permanente locatie gebouwd kan worden.

Samenwerken met basisscholen is ons niet vreemd. We hebben daarin al de nodige ervaring opgedaan in Almere Poort met RIANT Zeeduinweg en RIANT Muiderzandweg, maar ook in Lelystad met RIANT Wold en RIANT Galjoen.

Klik hier voor meer informatie over de school.

Praktische informatie

  • Aangeboden op: alle dagen
  • Leeftijd: 4 tot 6 jaar (Kleutersport), 6 jaar+ (Sport)
  • Benodigdheden: sportkleding en sportschoenen
  • Locatie: in de gymzaal in de Paul Kleestraat (ma, di) en in gymzaal Max Planckstraat (do)

Voor wie

Alle kinderen van RIANT Marie Curielaan tussen de 0-13 jaar zijn van harte welkom op onze bso. Maar ook voor kinderen van andere scholen in Nobelhorst kijken we graag naar de mogelijkheden.

Voorschoolse opvang

Jouw kind(eren) is vanaf 7.00 uur welkom voor een lekker ontbijt. Wij zorgen er vervolgens voor dat hij/zij op tijd op school is.

Vakanties en studiedagen

De bso is tijdens vakanties en studiedagen van school de hele dag geopend. In de vakanties organiseren wij leuke uitjes en activiteiten voor de kinderen. Ook organiseren wij ieder jaar een zomerkamp in de zomervakantie.

Bso Kleutersport en bso Sport 6+

RIANT biedt een sport bso voor twee verschillende leeftijdgroepen:

  • kleutersport 4-6 jaar
  • sport bso 6 jaar en ouder

RIANT heeft met de bso (kleuter)Sport tot doel kinderen onder professionele begeleiding te laten bewegen en een basis te leggen voor een verdere sportieve ontwikkeling. Het uiteindelijke doel is dat kinderen meer zelfvertrouwen en zelfbeheersing krijgen en zelfstandiger worden; ‘lekker in hun vel zitten’.

Maar ook doelen als ontwikkelen van zelfvertrouwen, zelfbeheersing en zelfstandigheid spelen hierbij een rol. Daarnaast leren de kinderen samen te werken.

Begeleiding en Omgeving

De begeleider bij bso sport is een bekwame sportdocent of een pedagogisch medewerker met de bevoegdheid sport- en bewegen. Hij of zij coördineert de sportactiviteiten. Het sporten wordt aangeboden in een sportzaal waar alle benodigde materialen in grote verscheidenheid aanwezig zijn.

Extra informatie

Het verblijf, eten en drinken, uitjes en activiteiten kun je afnemen met je standaard bso uren, welke je kan aanvullen met vakantietegoed of door betaling achteraf per factuur. We rekenen in totaal 11 uur per dag x 5 dagen (ma t/m vrij). Zoals je gewend bent van ons. Wij maken op verzoek graag een berekening voor je!