RIANT Wold

Integraal KindCentrum Schrijverke is een samenwerkingsverband tussen basisschool Schrijverke in Lelystad en RIANT kinderopvang. RIANT biedt dagopvang aan voor kinderen van 0-4 jaar.

Hoi, ik ben Lianne de Jager

Locatiemanager van RIANT Galjoen & Wold

Wat het werken met kinderen voor mij leuk maakt is dat je dicht bij hun ontwikkeling staat en ze ziet groeien.

Contactgegevens

RIANT Wold kinderopvang babygroep Lelystad

Algemene informatie

RIANT is trots op de samenwerking met basisschool Schrijverke. Er is een nauwe samenwerking tussen de school en RIANT. Met elkaar bouwen we aan een omgeving waar kinderen tussen de 0 en 13 jaar een vertrouwde plek vinden waar ze kunnen leren, spelen en zich op allerlei manieren kunnen ontwikkelen.

Samenwerken met basisscholen is ons niet vreemd. We hebben daarin al de nodige ervaring opgedaan in Almere met De Duinvlinder en De Zeeraket. De samenwerking uit zich in de oprichting van een IKC (Integraal KindCentrum) voor kinderen tussen de 0 en 13 jaar. Naast een kdv biedt RIANT ook buitenschoolse opvang aan op deze locatie.

Groepen

RIANT wold kinderopvang Lelystad tuin school

De Omgeving

Het kinderdagverblijf heeft twee ruimtes in de school. Deze twee ruimtes en een aparte slaapkamer bevinden zich bij de entree van de onderbouw. Op deze manier zullen de kinderen van het kinderdagverblijf ook kennismaken met de kinderen van de basisschool. Er is een babygroep (0-2 jaar) en een dreumesgroep (2-4 jaar).

Binnen zijn de groepen sfeervol ingericht in rustige, natuurlijke kleuren met meubels van mooie materialen. Buiten is er een gedeelde speeltuin voor de kinderen.

LRK-nummer

Het LRK-nummer is: 218398955