RIANT Zeeduinweg

Kinderdagverblijf Zeeduinweg vind je in de nieuwste wijk van Poort, te weten Duin. Vanaf april 2023 hebben wij onze deuren in Duin geopend. Een prachtige nieuwe omgeving met het strand om de hoek.

Er zijn zes groepen gevestigd in het kinderdagverblijf in Duin. Voor een geleidelijke overstap naar de basisschool is de 3+ groep in de school gevestigd.

Hoi, ik ben Nicole Holdorp

Locatiemanager van IKC De Duinvlinder

Binnen ons team draagt iedereen zijn steentje bij aan de ontwikkeling van ons mooie en bruisende kindercentrum.

Contactgegevens

RIANT Zeeduinweg Almere

Algemene informatie

Kdv/bso Zeeduinweg maakt onderdeel uit van IKC De Duinvlinder. Een Integraal KindCentrum (IKC) is een centrum waar kinderen van 0-13 jaar alle ruimte vinden om zich te ontwikkelen. Naast opvang voor kinderen van 0-4 jaar, biedt RIANT ook buitenschoolse opvang aan de leerlingen van basisschool De Duinvlinder, die op deze locatie naar de basisschool gaan.

Binnen het IKC zijn de lijnen kort en is er regelmatig overleg tussen medewerkers van school en de opvang. Met name ook als de kinderen de 4 jaar naderen en naar de Duinvlinder school gaan. Samen met ouders wordt besproken hoe de overstap zo soepel mogelijk kan verlopen.

Ook kinderen tussen de 0-4 jaar die niet naar de Duinvlinder school gaan, zijn van harte welkom op ons kinderdagverblijf.

Groepen

RIANT Zeeduinweg, spelende kinderen
RIANT Zeeduinweg tuin kinderopvang Almere

De Omgeving

Het Kdv is sinds 3 april 2023 gevestigd in Duin. De buitendeur is afgesloten en alleen toegankelijk door het invoeren van een code of na aanbellen. Dit maakt het wel zo veilig voor de kinderen. Het verblijf is gevestigd onderin het appartementencomplex Rio de Janeiro en biedt ruimte aan 5 groepen. De inrichting is modern en sfeervol.

Er is een verbinding met de school (welke in 2024 zal verhuizen naar de nieuwe locatie in Duin naast ons kinderdagverblijf) en de kinderen van 3 jaar en ouder die naar De Duinvlinder school gaan, vinden daar hun groep De Duinkonijnen.

Buiten kunnen de kinderen gebruik maken van een afgesloten binnenspeelplaats, grenzend aan het schoolplein.

Buitenschoolse Opvang

Binnen het IKC wordt ook buitenschoolse opvang aangeboden door RIANT voor kinderen die bij De Duinvlinder naar school gaan. Omdat de school in Duin nog niet is geopend, is onze bso ook nog gevestigd op de Slowakijehof, waar we twee ruimtes beneden tot onze beschikking hebben waar kinderen vrij kunnen spelen, knutselen of chillen. Verder is er ook (kleuter)sport voor de kinderen tussen 4-7 jaar in de sportzaal van school. Uiteraard kunnen kinderen ook naar één van de uitdagende thema bso’s in Poort (incl. Duin).