Bso Wold – Lelystad

IKC ’t Schrijverke is een samenwerkingsverband tussen basisschool ’t Schrijverke in Lelystad en RIANT. RIANT biedt buitenschoolse opvang aan voor de kinderen die in Lelystad op de basisschool zitten.

Hoi, ik ben Lianne de Jager

Locatiemanager van RIANT Galjoen & Wold

Wat het werken met kinderen voor mij leuk maakt is dat je dicht bij hun ontwikkeling staat en ze ziet groeien.

Contactgegevens

Bso sport en bso vrij zwemmen

We bieden twee mogelijkheden voor naschoolse opvang, te weten:

  • bso sport
  • bso vrij zwemmen

Beide thema bso’s worden in De Koploper in Lelystad aangeboden. Daarnaast bieden wij ook voorschoolse opvang.

Praktische informatie

Aangeboden op:

  • Sport bso: alle dagen
  • Zwem bso: alle dagen
  • Chill bso (vanaf september): alle dagen

Leeftijd:

  • Sport bso: vanaf 4 jaar
  • Zwem bso: vanaf 6 jaar en in het bezit van zwemdiploma A
  • Chill bso (vanaf september): vanaf 4 jaar

Benodigdheden:

  •  Sport bso: sportkleding en – schoenen
  • Zwem bso: zwemkleding, handdoek, douchegel en eventueel shampoo

Basisscholen

We halen de kinderen op van een aantal basisscholen in de omgeving van RIANT Word. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Begeleiding en omgeving

De begeleider bij bso sport is een bekwame sportdocent of een pedagogisch medewerker met de bevoegdheid sport- en bewegen. Hij of zij coördineert de sportactiviteiten. Het sporten wordt aangeboden in de sportzaal van De Koploper waar alle benodigde materialen in grote verscheidenheid aanwezig zijn.

De juffen of meesters die de zwem bso begeleiden zijn zelf ook gek op water en zwemmen mee. Daarnaast houden ook de aanwezige badmeesters toezicht. De Koploper is een uitdagend zwembad met diverse attracties, zoals een snelle en lange glijbaan, piratenbad, een stroomversnelling, een gewoon bad en een bubbelbad. Zomers kunnen de kinderen ook zwemmen in het buitenbad.

Opening Chill bso

Sinds ruim één jaar hebben wij een bso-ruimte in school, waar de kinderen lekker kunnen chillen, een spelletje doen of bijvoorbeeld een knutselwerkje kunnen maken. Zeker voor de kinderen die meerdere dagen komen, is het fijn om de sport en zwem bso af te kunnen wisselen met een middag chillen.

Vakanties en studiedagen

De bso is tijdens vakanties en studiedagen van school de hele dag geopend. In de vakanties organiseren wij leuke uitjes en activiteiten voor de kinderen.

Kinderdagverblijf

Er is ook een kinderdagverblijf geopend bij RIANT Word. Er zijn twee groepen: 0-2 jaar en 2-4 jaar. Klik hier voor meer informatie.

Extra informatie